www.ultrashellas-radio.blogspot.com Το επίσημο blog του ραδιοφωνικού σταθμού του συνδέσμου μας | Κατάσταση : Stream status

Είμαστε εδώ !




Η εθνική μας ομάδα μπορεί να έκανε ένα μεγάλο έγκλημα σήμερα , όμως οι ULTRAS HELLAS σήμερα πήραν την πρώτη τους νίκη ! Μεγάλη παρουσία απο το πρώτο λεπτό του αγώνα και με τα πανό μας να κάνουν την εμφάνιση τους πίσω απο το τέρμα και τα συνθήματα να μην σταματάνε ούτε δευτερόλεπτο . Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε και η χαρά είναι ιδιαίτερη αφού βλέπουμε τους κόπους μας και τα όνειρα μας να γίνονται πραγματικότητα . Μπράβο σε όλα τα αδέρφια μας που βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα . Τον Οκτώβρη ακόμα πιο πολλοί και με καλύτερη οργάνωση !

21 σχόλια:

bhoy είπε...

Σβησμένες φάτσες και μια σημαία άλλου χρώματος με σύμβολο κάπου από την β.ευρώπη

Μήπως να το πάρετε αλλιώς;;;

Ανώνυμος είπε...

Κάπου γράφατε ότι οι Ultras δεν κομματικοποιούνται...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ;;;;

Διώξτε όσους καπελώνουν τη φάση γιατί έτσι διώχνετε κόσμο, δεν τον φέρνετε

UltrasHellas είπε...

pote akoustike afto pou les? dn isxiei kati tetoio...

bhoy είπε...

Για το σύμβολο προερχόμενο από την β.Ευρώπη και σε κόκκινο πανί,θα μας διαφωτίσετε;;;

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει, όπως και το τι εγινε όταν λέγαμε τον εθνικό ύμνο...χερια ψηλα κι ολα τα φτανω..Καταλαβαινετε!

Δεν τα λέω για να πολεμήσω την προσπάθεια, αλλα για να μην στιγματιστεί!! Εχουν γίνει ανάλογες προσπάθειες και καπελώθηκαν από τα ίδια στοιχεία τα οποία δεν είναι παραπάνω από 5 με 10.

Εκτός κι αν κουμάντο στη φάση κάνουν τα παιδια της γαλαζιας στρατιας

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να ξεκαθαρισει το θεμα εδω και τωρα..Οι ULTRAS HELLAS ειναι αποτελουμενοι απο ατομα που αγαπανε την εθνικη ελλαδος και γουσταρουν σαν παρεακι να σκανε γηπεδο και να στηριζουν εκτος απο το internet και στη πραξη την εθνικη μας..Απο εκει και περα δν υπαρχει καποια πολιτικη παραταξη απο πισω, ουτε συμφεροντα 3ων. Ιδεολογικα ειναι ξεκαθαρο το τι ημαστε, απο εκει και περα σε οποιον αρεσει ερχεται και αραζει ελευθερα μαζι μας..Σε οποιον οχι, προφανως δν χρειαζεται να σχολιασω περαιτερω. ;)

shizofrenis είπε...

bhoy επειδή δεν θέλω να ξαναπείς ''το σύμβολο προερχόμενο από την β.Ευρώπη'' (το είπες ίδη 2 φορές και με κούρασες) και επειδή το παίζεις ψαγμένος και καλά απο σύμβολα και ιστορίες (γι αυτό δεν το αποκάλεσες με τα κοινότυπα ονόματα)... το σύμβολο αυτό συμβολίζει τον ήλιο και ο σταυρός το κέντρο του ζωδιακού κύκλου... και δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με τα αστρολογικά σύμβολα η με το κόκκινο πανί (ταύρος είσαι;) δηλαδή εσύ τι θες να σηκώνουμε? την αλφαβήτα μέσα σε κύκλους η κανένα πανό ''Είμαστε γείτωνες όχι εχθροί'' ξεφτίλες :/

Ανώνυμος είπε...

shizofreni τις μαγκιες σου στη Χ.Α. όχι στο γήπεδο

Ανώνυμος είπε...

Magkes auto pou leei to palikari pio panw isxuei alla den einai provlima pou kapoioi apo ti xrush augh i apo opoudipote allou kanoun kati tetoio.

to provlima einai oti stigmatizoun etsi to xwro twn ultras kai den afinoun alla paidia pou dn theloun na kanoun xairetoura na vriskontai sto plai tous sto ghpedo.

shizofrenis είπε...

χαχαχα τελικά δεν φταίει η ΧΑ αλλά κάτι στενόμυαλοι σαν εσάς που συνδέουν τα πάντα με την ΧΑ... το να δηλώνεις εθνικιστής δεν νομίζω να σε εντάσει κάπου πολιτικά(και από όσο ξέρω η ΧΑ έχει τον μέανδρο όχι τον κέλτικο)... τουλάχιστον εγώ σαν εθνηκιστής δεν νιώθω οτι μπορεί κάποιος να αντιπρωσοπεύσει την ιδεολογία μου μέσα στην βουλή οπότε όλοι εσείς οι προβοκάτορες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να μην ασχολείστε γιατί με έναν κέλτικο δεν δηλώνουμε καμιά πολιτική δηλώνουμε συνείδηση... περαστικά σας :/

Ανώνυμος είπε...

Re pas kala? Nomizeis oti den xeroume poioi einai kommatikopoihmenoi kai poioi paizoun to rolo tou provokatora sto gipedo?

den eimaste xthesinoi filaraki

shizofrenis είπε...

Ναι ξέρεις αφού ανακάληψες οτι και εγώ είμαι χρυσαυγήτης.... ξέρεις!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη πολυ τραβηξε το θεμα με τα πολιτικα, αυτοι ημαστε και οποιος γουσταρει..Οποιοις "δεν", ξερετε πολυ καλα που σας γραφουμε.Εμεις σαν Ultras Hellas θα δινουμε το παρων σε καθε αγωνα της Εθνικης, απο εκει και περα οποιος εχει το οποιοδηποτε προβλημα μαζι μας, ας ερθει να μας το πει σε πρωτο προσωπο απο κοντα..Μην κλαιγεστε σαν τις κυριες απο εδω, εσεις ξεφτιλιζεστε.Το θεμα ληγει εδω.

Ultras Hellas είπε...

ama den goustarete min erxeste.i ethniki einai gia tous ellines distixws pelon elllines imaste mono emeis mono emeis exoume mini.(sugnwmi gia ta greekklis apla den to girnaei to pc)HELLAS ULTRAS MACEDONIA CLUB

Ανώνυμος είπε...

katarxas auto sumvolo poules oti proexete kapou apo tin voria eurwpi einai kathara elliniko miaw kai einai to arxaioelliniko thita.kai ellinika symvolizei ton wraio thanato diladi auton gia tin patrida

Ανώνυμος είπε...

www.ultrashellas.net

ULTRASHELLAS7 είπε...

ULTRAS HELLAS KATHE FORA STA GIPEDA...KROATES TREXTE KI ALLO KOTOYLES

Ανώνυμος είπε...

Κρεμάλα σε όλα τα ναζίδια εδώ μέσα. Προσέχτε οτάν πηγαινετε στην εθνική μη σας κάνουν καινούριους τίποτα ανθελληνες μπάσταρδα.

Ανώνυμος είπε...

Γαμω την μανα σου την πουτανα μπασταρδε αλβανε απλυτε σκουπιδι πουτανας γιε γαμω οτι αγαπας φλωρε αρχιδι

Ανώνυμος είπε...

αλβανε πόρνης κόρη,μην λες πολλά καριόλη, γιατί η γλώσσα είχε βγεί πολύ το 2004 και σας γαμουσαμε τις μάνες σε όλη την Ελλάδα...




Το γαμηση που θα φάτε δεν περιγράφεται, έχε υπομονή και θα δεις που θα σας γαμησουμε μία και καλή, μαλακές αλβανοαζεροι Τούρκο πουστες.

ΌΛΗ Η Αλβανία είναι Ελληνική μουνοσκυλα,αλβανοαζεροι θα σας θάψουμε..



Ζήτω η ΜΕΓΆΛΗ ΕΛΛΆΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Gamiountai oi anthellines.....

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή στο Φόρουμ μας!

Eπικοινωνία :

ulhellas@yahoo.gr

Άρθρα