www.ultrashellas-radio.blogspot.com Το επίσημο blog του ραδιοφωνικού σταθμού του συνδέσμου μας | Κατάσταση : Stream status

Εθνική Ελπίδων: Η αποστολή για το φιλικό στην Ελβετία

Εθνική Ελπίδων: Η αποστολή για το φιλικό στην Ελβετία

alt

Ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Ελβετίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/8 και ώρα 20:30 (Ελλάδας) στο γήπεδο «Schuetzenwiese» της πόλης Βίντερτουρ και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του αγώνα με την ΠΓΔΜ (4/9) για την προκριματική φάση του EURO U-21 2011.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χάτεγκαν.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Παπαδόπουλος Κυριάκος (Σάλκε), Ανάκογλου Δημήτρης (Πανσερραϊκός), Φετφατζίδης Γιάννης (Ολυμπιακός), Κατσικογιάννης Γιώργος (Ολυμπιακός), Μανωλάς Κώστας (ΑΕΚ), Αποστολόπουλος Βασίλης (Ατρόμητος), Παπάζογλου Θανάσης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης Στέφανος (ΠΑΟΚ), Κουτσιανικούλης Βασίλης (ΠΑΟΚ), Δημούτσος Ελίνι (Παναθηναϊκός), Ιωαννίδης Γιώργος (Παναθηναϊκός), Γιάντσης Δημήτρης (Κέρκυρα), Αργυρόπουλος Λεωνίδας (Αστέρας Τρίπολης), Σκόνδρας Γιάννης (Ατρόμητος), Σιόβας Δημήτρης (Πανιώνιος), Παπάζογλου Τάσος (Πανσερραϊκός), Στρατηλάτης Κυριάκος (Λεβαδειακός), Γιακουμής Στέργιος (Αγροτικός Αστέρας).
Η αποστολή θ΄ αναχωρήσει για την Ελβετία τη Δευτέρα 9/8 και ώρα 14:00.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της αποστολής, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε στο epo.gr: «Είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στην Ελβετία. Θέλουμε να προετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα για τον σημαντικό αγώνα με την ΠΓΔΜ στις 4 Σεπτεμβρίου, τον τελευταίο για μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου και θέλουμε να παραμείνουμε σ΄ αυτήν έως το τέλος. Θέλω να τονίσω ότι πέντε παίκτες που συμμετείχαν στον εκτός έδρας αγώνα με την Αγγλία θα πάρουν μέρος τώρα στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον φιλικό με τη Σερβία. Πιστεύω ότι είναι ένα θετικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας γεμίζει όλους με ικανοποίηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή στο Φόρουμ μας!

Eπικοινωνία :

ulhellas@yahoo.gr

Άρθρα