www.ultrashellas-radio.blogspot.com Το επίσημο blog του ραδιοφωνικού σταθμού του συνδέσμου μας | Κατάσταση : Stream status

"Γιατί είναι μαχητές..."


Ένα ήταν το μήνυμα του Κώστα Μίσσα αλλά και των παικτών μετά τη νίκη στον ημιτελικό επί της Κροατίας και την πρόκριση στον τελικό: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ακόμα, πάμε για το χρυσό".


Μπαίνοντας στα αποδυτήρια ο κόουτς ρώτησε τους παίκτες: "Είστε ευχαριστημένοι"; "Όχι", απάντησαν οι "μικροί" που έκαναν σαφές ότι δεν συμβιβάζονται με την είσοδο στον τελικό.

"Είναι παίκτες μαχητές", είπε ο Μίσσας και μέσα σε φωνές που ακούγονται στο βάθος από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, τόνισε: "Αυτό που τους είπα πριν από τον αγώνα είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί τους και πέρυσι και φέτος".

"Γιατί είναι μαχητές. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι μαχητές σε οποιαδήποτε στιγμή και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες στο παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το σε ποιο λεπτό βρίσκεται ο αγώνας ή ποιο είναι το σκορ, δεν τα παρατάνε".

"Τι να πούμε για το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε τρεις στόχους. Ο πρώτος ήταν να πάμε για τα ριμπάουντ. Η Κροατία είναι πρώτη ομάδα στο τουρνουά στα ριμπάουντ, Ο δεύτερος ήταν να έχουμε καλό αμυντικό τρανζίσιον, γιατί είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Μείναμε σε μεγάλο ποσοστό στο πέντε εναντίον πέντε. Ο τρίτος στόχος ήταν να παγιδεύσουμε τους ψηλούς, τον Ντέλας και τον Ραντόσεβιτς, να τους βγάλουμε εκτός παιχνιδιού".

"Τα παιδιά τα κατάφεραν και στους τρεις τομείς. Ήταν η βάση για να χτίσουμε και να αγωνιστούμε και τα είχαμε για 40 λεπτά. Από εκεί και πέρα χρησιμοποιήσαμε διαφορετικά σχήματα. Αντέξαμε στην πολύ μεγάλη πίεση που άσκησαν οι Κροάτες παίζοντας συνεχώς στα όρια του φάουλ, είχαμε την ηρεμία και παίξαμε έξυπνα με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και στα πλάνα μας".

"Για παράδειγμα όταν ο Μάντζαρης βρέθηκε με κοντύτερο αντίπαλο, πήγε στο λόου ποστ και από εκεί πήραμε 20 πόντους. Είτε από τον ίδιο, είτε από τη δημιουργία του και τα ρήγματα που δημιουργούσε αυτή η κατάσταση. Τους κλειδώσαμε με απόλυτη συγκέντρωση και πολύ καλή άμυνα, σε ένα γήπεδο όπου υπήρχε πολύς κόσμος, φανατισμός και τίποτα υπέρ μας".

"Φτάσαμε στον τελικό. Είναι κάτι που αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία. Πόσο μάλλον όταν το εμπόδιο που ξεπερνάς είναι μια καλή ομάδα που είναι και η γηπεδούχος! Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό! Ο στόχος είναι ξεκάθαρος".

Λ. Κασελάκης: "Kόντρα στα πάντα"!
Ο Λεωνίδας Κασελάκης από τους πρωταγωνιστές αυτά τα χρόνια των χρυσών αυτών "μικρών" ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανείς που να... βαριέται τους τίτλους: "Ποιος βαριέται τα χρυσά, τους τίτλους, τους πανηγυρισμούς; Θέλαμε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι, να προχωρήσουμε. Και τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος θα νικήσει στον άλλον ημιτελικό, για να προετοιμαστούμε. Και ναν ακολουθήσουμε και πάλι το πλάνο των προπονητών μας".

Όσο για το γεγονός ότι αυτή τη φορά κανείς δεν έχει να πει κάτι, για να μειώσει τον θρίαμβο των "μικρών" ότι "η διοργάνωση φιλοξενείται στην Ελλάδα", ο φόργουορντ του Ηλυσιακού τονίζει: "Οι κακόβουλοι πάντα υπάρχουν και μπορούν να πουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Εμείς δεν τους ακούγαμε τότε και δεν τους ακούμε και τώρα. Αυτοί βρίσκονται στον καναπέ και κρίνουν. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξαναφέρουμε τον τίτλο στην Ελλάδα. Φτάσαμε στον τελικό κόντρα στα πάντα εδώ, καθαρά και θέλουμε να αποδείξουμε και πάλι σε όλους ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή στο Φόρουμ μας!

Eπικοινωνία :

ulhellas@yahoo.gr

Άρθρα