www.ultrashellas-radio.blogspot.com Το επίσημο blog του ραδιοφωνικού σταθμού του συνδέσμου μας | Κατάσταση : Stream status

Αφήστε τους Έλληνες να παίξουν μπάλα!

Αφήστε τους Έλληνες να παίξουν μπάλα!


Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα των μεταγραφών ένα πράγμα διαπιστώνει κανείς. Μια ελληνική ομάδα προτιμά ένα αμφίβολης αξίας ξένο παίκτη 30 χρονών από έναν Έλληνα πιτσιρικά στην ίδια θέση.

Θα πει κανείς πως έτσι είναι σήμερα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο καθένας μπορεί να πάει να φέρει από τα βάθυ της Ασίας μέχρι τη ζούγκλα της Αφρικής τον οποιοδήποτε, βαφτίζοντάς τον μάγο της μπάλας ή νέο αστέρι. Το χειρότερο βέβαια είναι η προσπάθεια πλασαρίσματος συνταξιούχων σχεδόν 34χρονων πρώην αστεριών της Ρεάλ ή της Μπάρτσα που για ένα μεροκάματο μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Εμιράτα ή το Ουζμπεκιστάν. Ενδιάμεσα, παίζουν και στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα δεκάδες είναι τα ελληνικά φυντάνια που είτε χάνονται στους βούρκους των γηπέδων της επαρχίας, μένοντας αιώνια ταλέντα ετών 28, είτε κρατούν μόνιμη θέση στον πάγκο ή την εξέδρα της μεγάλης ελληνικής ομάδας που τους ανακάλυψε! Άντε να παίξουν και σε κανένα οικογενειακό διπλό ενώ για επίσημους αγώνες προτιμούμε τις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος όταν η βεντέτα μας θα ξεκουράζεται βλέποντας την ομάδα να αγωνίζεται εναντίον του Βύζαντα Μεγάρων.

Κι εδώ έρχεται η φωνή της λογικής και διατυμπανίζει το αυτονόητο. Ποιες είναι οι σταθερές αξίες των μεγάλων ελληνικών ομάδων; Ο Βόουτερ κι ο Μίνχ ή ο Καραγκούνης κι ο Σαλπιγγίδης; Ποιοι πήραν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό; Ο Νόβακ κι ο Αρτσούμπι ή ο Στολτίδης με τον Πάντο;

Αυτά τα εγκλήματα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναζητήστε τους επόμενους διεθνείς. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον Έλληνα επιθετικό. Δύσκολα θα τους βρείτε. Ο Νίνης είναι η εξαίρεση του κανόνα. Γιατί ακόμη κι εκείνος, αν δεν τον ανακάλυπτε ο Μουνιόθ θα βρισκόταν στον υπέροχο Αγ. Νικόλαο ή τον Πας Γιάννενα να κλωτσάει το τόπι στο βούρκο.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε!

Υ.Γ. Βρείτε αν μπορείτε ποιοι είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές των φωτογραφιών και σε ποιες ομάδες παίζουν...


Πηγή: http://www.scorebookers.gr/blog/betpil/1817


Y.Γ

Ευχαριστούμε τον φίλο από την ομάδα μας στο facebook που μας έστειλε το άρθρο...!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή στο Φόρουμ μας!

Eπικοινωνία :

ulhellas@yahoo.gr

Άρθρα