www.ultrashellas-radio.blogspot.com Το επίσημο blog του ραδιοφωνικού σταθμού του συνδέσμου μας | Κατάσταση : Stream status

Το ταξίδι μας τελειώσε...



Το μουντιάλ για την Εθνική μας μπορεί να είναι πια παρελθόν , όμως μετά απο τα δύο τελευταία παιχνίδια μπορούμε να πούμε πως είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα . Μετά απο τον αγώνα με την Κορέα όταν κράζαμε λέγανε πως είμαστε υπερβολικοί οι Έλληνες και καθόλου ρεαλιστές . Και πως μετά στον αγώνα που κερδίσαμε πάλι είμασταν υπερβολικοί και αλλάζουμε γνώμη μέσα σε ένα παιχνίδι . Δεν είναι αυτό ! Είμασταν το ίδιο περήφανοι για την ομάδα μας όλοι και μετά απο το σημερινό παιχνίδι που χάσαμε με 2-0 απο την Αργεντινή . Είμασταν απλά άτυχοι . Χάσαμε τρεις βασικότατους και μεγάλους παίχτες που τους είχαμε πολύ ανάγκη (Καραγκούνη , Τοροσίδη και Κατσουράνη) . Αυτό μας κατέστρεψε διότι δεν είχαμε άλλες αλλαγές για να κάνουμε . Έπρεπε κάποια στιγμή να περάσει μέσα ο Σαλπιγγίδης , πράγμα που δεν γινόταν λόγο των τραυματισμών .

Πάντως και σήμερα είδαμε πάθος απο τους παίχτες μας . Το πάλευαν μέχρι το τέλος και αυτό μας κάνει υπερήφανους κι ας χάσαμε δεν πειράζει .

Όσοι κράζουν τον Όττο Ρεχάγκελ καλύτερα να μείνουν στις τρύπες τους γιατί μόνο κακό κάνουν...

ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή στο Φόρουμ μας!

Eπικοινωνία :

ulhellas@yahoo.gr

Άρθρα